Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،ایرج بیت اللهی مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: در سال تحصیلی جدید امکان ثبت نام الکترونیکی برای تمام پایه‌ها فراهم شده است؛ البته برای پایه اولی‌ها به دلیل سنجش سلامت، ثبت نام به دو  روش حضوری و غیرحضوری انجام می‌شود.
ایرج بت الهی افزود: ثبت نام اولیه پایه اول ابتدایی از یکم خرداد به صورت حضوری انجام می‌شود و بعد از مراجعه دانش آموزان به پایگاه‌های سنجش بدو ورود، ثبت نام قطعی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سنجش سلامت، مرحله اول ثبت نام

برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی، همه‌ساله به منظور شناسایی و مداخلات بهنگام طلایی اجرا می‌شود؛ بنابراین در مرحله نخست، با مراجعه والدین نوآموز به مدرسه محل ثبت نام، دریافت نوبت پایگاه سنجش صورت می‌پذیرد. بر اساس نوبت گیری انجام شده و به منظور جلوگیری از ازدحام، انتظار می‌رود فقط یکی از والدین همراه با فرزند خود در روز و ساعت تعیین شده به پایگاه‌های سنجش، مراجعه کنند.

مدارک لازم جهت انجام سنجش در پایگاه‌ها عبارت است از اصل شناسنامه دانش آموز و والدین، کارت واکسیناسیون تکمیل شده، یک قطعه عکس ۳در ۴، مبلغ ۵۰ هزار تومان صرفا از طریق دستگاه پوز یا درگاه پرداخت الکترونیکی. ارزیابی‌های بینایی، دید رنگ، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، اختلالات جسمی حرکتی، اندازه گیری توده بدنی، قد، وزن، دهان و دندان، بیماری‌های پوست و مو و بیماری نیازمند مراقبت‌های ویژه در مرحله مقدماتی در پایگاه‌های اولیه سنجش انجام می‌شود. همچنین بررسی وضعیت واکسیناسیون توسط مراقب سلامت صورت می‌پذیرد.

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، حداقل سن ثبت نام در پایه اول ابتدایی شش سال تمام و ملاک محاسبه سن، اول مهرماه است؛ لذا حداقل سن ثبت نام در پایه اول ابتدایی تا متولدین۱ مهر ۹۴ است.

اخذ وجه در مدارس و برگزاری آزمون ورودی ممنوع

با توجه به ماهیت داوطلبانه بودن مشارکت، اخذ وجه در مدارس دولتی ممنوع است. هرگونه مشارکت برای تامین هزینه مدارس داوطلبانه است و به هیچ وجه اجباری نیست؛ بنابراین دانش آموزان مدارس دولتی مجبور نیستند مبلغی برای ثبت نام بپردازند و فقط هزینه بیمه حوادث و کتاب را می‌پردازند. در مدارس غیردولتی نیز مطابق دستورالعمل‌های مربوطه شهریه مصوب اخذ می‌شود.

در دستورالعمل اجرایی ثبت نام مدارس تاکید شده است که به منظور رعایت اصول تربیتی و حفظ اعتماد به نفس کودکان، هرگونه مصاحبه و آزمون در تمام مدارس دولتی و غیردولتی ممنوع است. علاوه بر این به استناد ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی مدارس، برگزاری آزمون ورودی، مصاحبه و تعیین شرط معدل برای ثبت نام دانش آموزان و با توجه به رایگان بودن ثبت نام و عدم اجبار در بحث مشارکت‌های مردمی دریافت هر گونه وجه (به جز وجوه مربوط به بیمه حوادث و کتاب‌های درسی) در زمان ثبت نام مجاز نیست و نباید دانش آموزی به دلایل مذکور از ثبت نام محروم شود.

جزئیات ثبت نام الکترونیکی

دریافت الکترونیکی مدارک محل سکونت برای ثبت نام

ثبت نام تمامی دانش آموزان در پایه‌ها و مقاطع مختلف در سامانه سیدا و از درگاه pada.medu.ir انجام می‌شود. در مرحله ثبت نام الکترونیکی نوآموزان پیش دبستانی و دانش آموزان ورودی مقاطع (پایه‌های اول، هفتم و دهم) نکات زیر در دستورالعمل ثبت‌نام مدارس قید شده است:

اولیا باید با مراجعه به درگاه پادا اقدام به پیش ثبت نام در مدارس موردنظر خود کنند. برای این منظور به دانش آموز پنج اولویت انتخابی داده می‌شود و محدودیت جغرافیایی با در نظر گرفتن ضوابطی در سامانه کنترل می‌شود. چنانچه دانش آموز مدرسه‌ای را در خارج از محدوده یا منطقه خود انتخاب نماید، درخواست ابتدا به کارتابل مسئول ستاد ثبت نام منطقه منتقل شده و در صورت تأیید، امکان نمایش در خواست در لیست درخواست ثبت نام مدرسه قرار خواهد گرفت.

به محض تأیید ثبت نام نهایی دانش آموز در یک مدرسه، به صورت خودکار تمامی اولویت‌های انتخابی دیگر دانش آموز حذف خواهد شد. بدیهی است چنانچه بعد از تأیید نهایی، دانش آموز بخواهد در مدرسه دیگری ثبت نام کند، می‌بایست از طریق درگاه درخواست لغو ثبت نام در مدرسه فعلی را داده و پس از تأیید مدیر مدرسه مبدأ، نسبت به ثبت نام مجدد در مدرسه مقصد اقدام کند.

ارسال فایل‌های آموزشی در سطوح مختلف فرآیند‌های ثبت نام و اطلاع رسانی‌های لازم، از طریق شبکه شاد و دیگر مکانیزم‌های ارتباطی صورت خواهد پذیرفت. تعریف کلمه و رمز عبور و یا بازنشانی آن برای دانش آموزان جهت استفاده در درگاه پادا از طریق سامانه سیدا و توسط مدیر مدرسه صورت می‌گیرد و لازم است توسط مکانیزم‌هایی که در سامانه پیش بینی می‌گردد و یا دیگر راه‌های امن در اختیار دانش آموزان یا اولیاء آن‌ها قرار گیرد.

دانش آموزان و کاربران می‌بایست اطلاعات محل اقامتی خود از جمله کد پستی و آدرس دقیق را در سامانه پادا ثبت کنند. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره مشکلات مربوط به محدوده بندی جغرافیایی مدارس برای ثبت نام توضیح داده و گفته است که امسال سعی شده همانند سال گذشته محدوده بندی تعریف شود و خانواد‌ها به مدارس در محدوده محل سکونت خود هدایت شوند.

سال قبل مدارس مدارک را حضوری دریافت می‌کردند، اما امسال مدارک الکترونیکی دریافت می‌شود و امیدواریم شاهد مشکلات کمتری در این زمینه باشیم. البته اگر مدرسه در محدوده، ظرفیت خالی داشته باشد ثبت نام انجام می‌شود، اما اگر ظرفیت خالی نباشد ممکن است چالش‌هایی ایجاد شود. امیدواریم در مجموع با ثبت نام الکترونیکی چالش‌ها کمتر باشند.

شناسایی نوآموزانی که به پیش دبستانی نرفتند
برگزاری کلاس‌های آمادگی بهاره و تابستانه

قرار است وزارت آموزش و پرورش برای کلاس اولی‌هایی که به پیش دبستانی نرفته‌اند اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی بهاره و تابستانه کند. در دستورالعمل ثبت نام مدارس تاکید شده است که مدیران مدارس، نو آموزان بدو ورود به پایه اول دبستان فاقد تجربه پیش دبستانی را شناسایی کنند تا در اسرع وقت برای مناطق و نوآموزان واجد شرایط، برنامه ریزی برگزاری کلاس‌های آمادگی بهار و تابستان ۱۴۰۰ به عمل آید.

به منظور پیشگیری از تداخل برنامه آموزش‌های آمادگی پیش دبستانی تابستانی با آغاز سال تحصیلی، شایسته است به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا تداوم یادگیری و کلاس‌های آمادگی بهار و تابستان ۱۴۰۰ و نیز پیش دبستانی ویژه آموزش و مداخله به هنگام، حداکثر در نیمه اول شهریور ۱۴۰۰ به اتمام برسد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ثبت نام مدارس هرمزگان ثبت نام الکترونیکی کلاس های آمادگی آموزش و پرورش انجام می شود برای ثبت نام دانش آموزان پیش دبستانی ثبت نام پایگاه ها دانش آموز پایه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه