Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@08:48:39 GMT

صفر تا صد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۴۵۸۴۸

فرآیند ثبت نام مدرسه برای اولیا همواره مسیری پر فراز و نشیب بوده است و این شرایط برای کلاس‌اولی‌ها بیشتر خودنمایی می‌کند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: حدود دو ماه تا شروع سال تحصیلی جدید باقی مانده است و آنطور که شرایط نشان می‌دهد همچنان ملاحظات مربوط به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی حتی در صورت بازگشایی مدارس و آموزش حضوری برقرار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته آنچه در این شرایط موجب بلاتکلیفی شده، ساز ناکوک شرایط آموزشی با اوضاع و احوال خاص این روز‌ها یعنی قرار گرفتن در سومین سال تحصیلی کرونایی است، شرایطی که همچنان دو راهی و بلاتکلیفی‌هایی را برای خانواده‌های دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی به ویژه نوآموزان کلاس اولی رقم زده است.

کلاس اولی‌هایی که اولیای آن‌ها در کنار دغدغه حفظ سلامتی در مقابله با کرونا، به دلیل شرایط سنی این طیف از دانش آموزان، نگران وضعیت آموزشی فرزندانشان هم هستند چراکه آن‌ها نه دوره پیش دبستانی قابل توجهی طی کرده‌اند و نه تصویر روشنی از مدرسه برایشان ایجاد شده است.

براساس اعلام معاون آموزش ابتدایی امسال یک میلیون و ۵۴۶ هزار نوآموز ۶ سال تمام داریم که باید در کلاس اول دبستان ثبت نام شوند.

در این بسته خبری به مهم‌ترین شرایط و ضوابطی که نوآموزان کلاس اولی برای برداشتن نخستین گام‌های علمی خود در دوران تحصیل نیاز دارند، اشاره کرده‌ایم.

کدام کودکان مشمول نام نویسی در دوره اول ابتدایی می‌شوند؟

براساس ضوابط موجود برای نام نویسی نوآموزان کلاس اول، حداقل سن ثبت نام ۶ سال تمام است؛ یعنی متولدین قبل از اول مهر١٣٩۴می توانند برای پایه اول ابتدایی ثبت نام کنند، البته برای آن دشته از دانش آموزانی هم که به هر دلیل بازمانده از تحصیل درمقطع اول ابتدایی هستند، حداکثر سن ورود به پایه اول، در مدارس شهری، ٩ سال تمام و در مناطق روستایی ١١ سال تمام است، براین اساس یعنی متولدین بعد از اول مهر ١٣٨٩در مناطق روستایی امکان تحصیل در کلاس اول را دارند.

نام نویسی کلاس اولی‌ها از اوایل خرداد آغاز و تا حدود شهریور ادامه پیدا می‌کند البته که قریب به اتفاق اولیا برای نام نویسی درمدارس در این برهه زمانی دست به کار شده‌اند، اما آن گروه از خانواده‌هایی که قصد ثبت نام فرزندانشان در مدارس خاص همچون مدارس شاهد را دارند، هنوز در تکمیل فرایند ثبت نام میان پذیرش یا رد نام نویسی فرزندشان بلاتکلیف مانده اند، مشکل محدوده بندی مناطق برای ثبت نام مدرسه هم که تا حدی با مجازی شدن آموزش‌ها تعدیل شده بود، امسال جایش را به پیش ثبت نام اینترنتی داد که گویا مانند دیگر سامانه‌های راه‌اندازی شده در ایام کرونا تا رسیدن به یک مجموعه کامل و کارا هنوز راه بسیاری در پیش دارد.

انجام سنجش سلامت؛ مجوز ورود برای ورود به کلاس اول

طرح سنجش سلامت نوآموزان نزدیک به سه دهه‌ای می‌شود که برای نوآموزان ورود به مدرسه مجوز ورودشان خواهد بود و بدون انجام این مرحله، نام نویسی میسر نمی‌شود. البته که ۴‌-۵ سالی است سنجش سلامت نوآموزان پیش دبستانی هم امکان پذیر شده است تا زمان مداخلات بهنگام در مواجهه با مشکلات سلامت کودک کاهش یابد.

الزامات ثبت نام کلاس اولی‌ها به این ترتیب خواهد بود که نزدیکترین مدرسه محل سکونت انتخاب و ثبت نام موقت و دریافت نوبت برای سنجش سلامت انجام می‌شود سپس بنا بر نوبت گیری انجام شده، نوآموز برای انجام تست سنجش به مراکز معرفی شده مراجعه کرده و تحت آزمایش‌های شنوایی، بینایی، آمادگی تحصیلی، سلامت جسمانی و غربالگری تحصیلی قرار می‌گیرد و امسال سنجش حرکات اصلاحی و شناسایی بیماری‌های خاص هم در این معاینات سنجیده می‌شود.

چنانچه نوآموز در تست سنجش سلامت که بنا بر تعرفه رسمی آموزش و پرورش امسال با هزینه‌ای معادل ۵٠ هزار تومان انجام می‌شود، با مشکلاتی مواجه باشد به انجام آزمایش‌های تخصصی ارجاع داده خواهد شد و اگر در این مرحله هم مشکلات سلامت او تایید شود، به مدارس دانش آموزان با نیاز‌های ویژه ارجاع داده می‌شود.

ثبت سفارش کتاب درسی به شرط نام نویسی در مدرسه

براساس برنامه‌ریزی که سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به عنوان متولی توزیع کتاب و برنامه درسی دارد، ثبت سفازش کتاب‌های درسی کلاس اولی‌ها، هفتمی‌ها و دهمی‌ها از ششم تیرماه آغاز شده است و تا شهریور ادامه دارد.

ثبت نام کتاب درسی می‌تواند از طریق مدرسه در قالب ثبت سفازش گروهی یا به طور انفرادی از سوی خانواده نوآموز از طریق سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی به نشانی irtextbook.ir انجام شود.

برای ورود به این سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و ۶ رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، رمز عبور ورود به سامانه در نظر گرفته و قیمت مصوب یک مجموعه کامل کتاب درسی ٢٩ هزار و ۵٠٠ تومان اعلام شده است و مدارس هم درصورت ثبت سفارش گروهی نباید مبلغی بیش از این قیمت را دریافت کنند.

جبران خلأ‌های یادگیری و تهیه بسته آموزشی

شرایط خاص دو سال اخیر موجب شد تا دانش آموزان با کلاس‌های مجازی و با فراز و نشیب بسیار دوران تحصیل را سپری کنند و این اوضاع و احوال برای نوآموزان پیش‌دبستانی که اجباری هم در گذران این دوره ندارند، برای قریب به اتفاق نوآموزان نادیده گرفته شد یا آنکه کم و بیش مجازی پیش رفت و بنا بر اقتضائات سن و سال راندمان چندانی برایشان نداشت.

در این مورد حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی اعلام کرد که بخشنامه‌ای برای آمادگی تحصیلی نوآموزان کلاس اولی از خرداد به ادارات کل استان‌ها از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد و بر اساس این بخشنامه دوره‌های آموزشی در خرداد و تیر برای نوآموزان بنا بر وضعیت شیوع کرونا به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می‌شود.

او تاکید کرد که اگر خانواده‌ها به هر دلیلی امکان نام نویسی برای این دوره‌ها را نداشتند می‌توانند از طریق سامانه سیدا نانونویسی داشته باشند و این دوره‌ها را تا شهریور دنبال کنند.

برنامه‌ریزی‌ها در روند ثبت نام کلاس اولی‌ها در ظاهر فرآیندی طبقه بندی شده و روتین محسوب می‌شود، اما آنچه خانواده‌ها در عمل تجربه می‌کنند به ویژه در این ایام کرونا متفاوت با برنامه‌ریزی‌های بدون کم و کاست نام برده است و بروکراسی‌های اداری، نبود زیرساخت مناسب کار‌های مرتبط با سامانه‌ها و برنامه‌ریزی‌های کم دقت در روند انجام ثبت نام نوآموزان عمده مشکلاتی است که اولیای کلاس اولی‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: بالاخره مدارس در مهر ماه بازگشایی می‌شوند؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: مدارس بازگشایی مدارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس نوآموزان کلاس اول کلاس اولی ها دانش آموزان برنامه ریزی سنجش سلامت خانواده ها نام نویسی سال تمام ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توماس توخل: چرا اولی هونس باید پیش از بازی با رئال مادرید چنین حرف‌هایی بزند؟

توماس توخل از اولی هونس بابت صحبت‌هایش به‌طور علنی انتقاد کرده است

طرفداری | در چارچوب هفته سی‌ویکم بوندسلیگا، بایرن مونیخ در یک بازی دشوار در آلیانتس آرنا موفق شد با بریس هری کین و نتیجه 2-1 مقابل آینتراخت فرانکفورت به پیروزی برسد تا خیال‌شان از بابت کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا راحت شود.

به نقل از اسکای آلمان؛ حال توماس توخل در کنفرانس خبری پس از بازی درباره وضعیت مصدومان تیمش، بازی مقابل رئال مادرید و مهم‌تر از همه، اظهارات جنجالی اولی هونس در روز گذشته صحبت کرده است.

وضعیت مصدومان

جمال موسیالا دیروز تمریناتش را متوقف کرد زیرا دوباره دردش برگشته بود، بنابراین امروز امکان حضور در ترکیب را نداشت. درباره ماتیاس دلیخت و کنراد لایمر نیز باید منتظر نتیجه معاینات بمانیم تا ببینیم چه می‌شود.

مچ پای لایمر پیچیده و از ناحیه کپسول مصدوم شده است. دلیخت نیز از ناحیه رباط زانو دچار آسیب‌دیدگی شده. باید ببینیم آیا هر دوی آن‌ها برای بازی سه‌شنبه آماده هستند یا خیر. 

بازی مقابل رئال مادرید 

البته من در پس ذهنم به بازی سه‌شنبه فکر می‌کردم اما امروز باید عملکردی جدی از خود به نمایش می‌گذاشتیم. ما می‌دانستیم آینتراخت در ضد حملات چه‌قدر خوب است و بنابراین باید کم‌تر توپ را لو می‌دادیم. هر چند ما لایمر و دلیخت را از دست دادیم که باعث شد چند چیز را تغییر دهیم، برای مثال لئون در پست دفاع راست بازی کرد. با این حال تا لحظه آخر، ما تمرکزمان را حفظ کردیم. بازی مهمی بود و کار آسانی نداشتیم. تیم لایق بیش‌ترین تمجیدهاست و اکنون باید به‌طور کامل روی سه‌شنبه تمرکز کنیم.

صحبت‌های اولی هونس

اولی هونس در یک مصاحبه مفصل، درباره توماس توخل گفت که او اعتقاد دارد اگر از بین بازیکنان جوان مانند جمال موسیالا، الکساندر پاولوویچ یا آلفونسو دیویس عملکرد خوبی نداشته باشند، بهتر است بازیکن دیگری به‌جای آن‌ها جذب شود تا اینکه روی پیشرفت آن‌ها وقت بگذارند. حال توخل نیز به این صحبت‌های واکنش نشان داده است.

من دیروز آن را خواندم و قبل بازی نیز درباره‌اش صحبت کردم. درک می‌کنم چنین سؤالی را بپرسید اما تمرکز من اکنون به‌طور کامل روی سه‌شنبه است. 10 روز آینده برای ما بسیار اهمیت دارد و هیچ زمانی بدتر از الان برای صحبت کردن درباره چنین موضوعاتی نیست. 

بیش‌تر بخوانید: اولی هونس: ژابی آلونسو با رد پیشنهاد ما شخصیتش را نشان داد؛ مربی باید مانند یک معلم باشد

توخل در مصاحبه‌ای پیش از شروع بازی نیز گفته بود: 

این صحبت‌ها درست نیستند و من حتی نمی‌دانم چگونه پاسخ‌شان را بدهم. این به شخصیت مربیگری من لطمه زد. اگر چیزی در 15 سال گذشته ثابت کرده باشم، این است که بازیکنان آکادمی همواره جایی در تیم دارند البته اگر عملکرد خوبی داشته باشند. من این (صحبت‌های هونس) را درک نمی‌کنم و هیچ پایه و اساسی ندارد. 

این صحبت‌های آن‌قدر غیر واقعی هستند که اگر اولی آن‌ها را نگفته بود، اصلأ به آن واکنشی نشان نمی‌دادم. اینکه چهار روز پیش از بازی مقابل رئال مادرید چنین حرف‌هایی زده می‌شود، مرا به عنوان مربی بسیار آزار می‌دهد. ما بارها در این‌باره (توسعه بازیکنان جوان) خود را ثابت کردیم. 

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • توماس توخل: چرا اولی هونس باید پیش از بازی با رئال مادرید چنین حرف‌هایی بزند؟
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • داغ شدن شایعات فلوریان ویرتس و بایرن مونیخ پس از صحبت‌های هونس
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید